Skladiščenje

Poskrbimo za shranjevanje tovora v varnem, suhem skladišču, v katerem je tovor zaščiten pred vremenskimi vplivi, kot so sonce, dež, sneg in veter. Skladišče je opremljeno z nadzornimi kamerami in zaščiteno pred kakršno koli krajo.

Za tovor ves čas skladiščenja skrbi izkušena ekipa. Njena naloga je, da ob vsakem prevzemu preveri, v kakšnem stanju je prišel tovor in ali ima vso ustrezno dokumentacijo in označevanje. Šele nato s pomočjo viličarja prične z raztovarjanjem. Ves skladiščen tovor je ustrezno označen, kar nam zagotavlja dober nadzor in natančno spremljanje zaloge.

Varno skladiščenje in manipulacija

Naše trenutno skladišče zagotavlja največjo kapaciteto 1000 euro palet z dimenzijami 120 cm x 80 cm.

Med skladiščenjem poskrbimo, da je vaš tovor zavarovan pred krajo in ni izpostavljen vremenskim vplivom.

Velikokrat se zgodi, da tovorna vozila blaga po poti ne morejo natovarjati po željah stranke, kar lahko vodi tudi v zavrnitev razklada. V izogib tem situacijam nudimo tudi opcijo pretovarjanja vaših kamionov z viličarjem in pa vmesno skladiščenje.

Naše skladišče

Ni važno, ali smo ga vam dostavili mi ali pa je bil vaš tovor dostavljen s pomočjo drugega podjetja, vaš tovor lahko hranite v naših prostorih, kolikor dolgo želite. V primeru, da je vaš tovor odporen na vremenske razmere, pa vam lahko ponudimo tudi zunanje shranjevanje, za katerega imamo na voljo ustrezno pripravljen prostor poleg skladišča.

Tip palete
Dimenzije (Širina x Dolžina)
EUR 80 cm x 120 cm
EUR 2 120 cm x 100 cm
EUR 3 100 cm x 120 cm
EUR 6 80 cm x 60 cm

Ne oklevajte in vstopite v stik z nami

Zunanjo skladiščenje

Zunanje skladiščenje omogoča odlično in cenovno ugodno shranjevanje tovora, ki je označen kot vremensko odporen in omogoča zunanjo hranjenje. Prav tako pa pride prav v primeru, če zaradi velikosti vaše pošiljke ne moremo zagotoviti notranjega skladiščenja.

Naše skladišče se nahaja v Sloveniji, na skrbno izbrani strateški točki v bližini pristanišč Luka Koper in Trst (Italija). V primeru, da je vaš tovor morda že v našem zunanjem skladišču in bi ga radi premaknili v notranje skladišče, pa lahko nemudoma kontaktirate našo logistično osebje ali podporo in z veseljem vam bomo pomagali.

Zunanje skladiščenje je cenejše

Pri notranjem skladiščenju boste imeli nekatere dodatne stroške, kot so stroški osebja, opreme in stroški skladiščenja, medtem ko se vam pri zunanjem skladiščenju zaračuna samo strošek shranjevanja pošiljke. Zaradi tega se zunanje skladiščenje tovora s cenovnega vidika gotovo bolj splača, saj omogoča veliko nižje stroške.

Preverite še naše ostale storitve

Varno & Zanesljivo

Poskrbimo za vsako pošiljko. Vse pošiljke so zavarovane in jih je mogoče spremljati, zaradi vgrajenega GPS sistema.

Hitra dostava

Naša logistična ekipa zagotovi vso potrebno dokumentacijo, za hiter in nemoten transport.

24/7 podpora

Pri Seršen Transport d.o.o. naši operaterji zagotavljajo podporo 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Evropski sklad za regionalni razvoj