Podjetje, ki ima več kot 30 let izkušenj

Naša podjetniška zgodba se je pričela l. 1990, ko je zdajšnji direktor Franc ustanovil lastno transportno podjetje z nazivom Seršen Franc s.p. Bil je sam svoj šef, saj je vse prevoze opravljal sam, kot direktor pa je skrbel za podjetje. Njegov glavni moto se glasi: “Ne širi se, če nimaš posla.”

Počasi in vztrajno smo iz leta v leto rasli ter razvijali svojo poslovno zgodbo na področju logističnih storitev. Leta 2011, ko je v podjetje vstopil Tim Seršen, smo svojo dejavnost še razširili ter poleg transporta začeli nuditi tudi skladiščenje in posredništvo oziroma organizacijo urgentnih prevozov s podprevozniki – tako lahko poskrbimo, da je vsaka paleta v najkrajšem možnem času dostavljena na želeni naslov.

Leta 2013 smo dokupili dve večji tovorni vozili, ki sta pripomogli k ponudbi prevozov blaga višjih dimenzij ter režimskega blaga po celi Evropi. Leta 2014 pa smo podjetje preoblikovali v Seršen transport d.o.o. ter še izboljšali raven kakovosti naših storitev.

Ravno v času slovenske gospodarske krize nam je uspelo povečali našo floto vozil iz dveh majhnih na šest velikih tovornih vozil, ki jih redno menjujemo in vzdržujemo. Naša tovorna vozila tako uporabljamo največ štiri leta, vse naše prikolice pa niso starejše od treh let, zaradi česar je število zamud znatno manjše, prevoz pa še bolj zanesljiv.

Danes našo ekipo sestavlja 25 ljudi, ki ima ne le veliko strokovnega znanja in izkušenj, ampak tudi novih poslovnih zamisli. Trenutna podjetniška pot, katero smo prevozili, nas je naučila ogromno. In ravno s pravšnjo mero motivacije in volje naš družinski posel, počasi, a vztrajno prehaja v vodstvo naslednje generacije.

 

Naše prednosti

  • Nudimo transport po Sloveniji in Evropi z dobro vzdrževanimi lastnimi tovornimi vozili ter podprevozniki. Omogočamo vam ugodne logistične rešitve za različne prevoze v države po vsej Evropi.
  • Strankam smo na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365/366 dni na leto.
  • Omogočamo možnost sledenja pošiljkam 24 ur na dan, tako da lahko vsaka stranka kadarkoli preveri, kje je tovor in kdaj bo dostavljen.
  • V našem skladišču je prostora za 1000 palet z dimenzijami 120 x 80 cm. Med skladiščenjem je poskrbljeno za zaščito pred krajo, temperaturnimi spremembami in sončno svetlobo. V bližnji prihodnosti načrtujemo investicijo v novo, še večje skladišče.

Evropski sklad za regionalni razvoj