Express pošiljanje s kombijem

Kako blago čim hitreje dostaviti od točke A do točke B? Ne glede na to, ali potrebujete hitro dostavo po Sloveniji ali iz Slovenije po vsej Evropi, je hitra dostava s kombijem prava izbira v takšnih primerih.

Z express pošiljanjem s kombijem imamo že kar nekaj let izkušenj in v vseh teh letih smo naleteli na kopico različnih problemov, na katere je sedaj našo logistično osebje dobro pripravljeno, zato zna kakršne koli zaplete rešiti v najkrajšem možnem času. Naša izkušena ekipa bo tako zanesljivo poskrbela za vso potrebno dokumentacijo in čimprejšnjo dostavo na izbrani cilj.

Ko je blago naloženo, vam lahko nemudoma sporočimo kdaj lahko pošiljko pričakujete na dostavi. Strankam vedno posredujemo tudi lokacijo vozila v realnem času, saj tako lahko tudi same sledijo blagu in temu primerno obveščajo svoje kupce.

Rezervirajte vaš kombi še danes

Z več kot 30 leti izkušenj našim strankam zagotavljamo kakovostne in zanesljive storitve. Naša nova dostavna vozila so opremljena z sledilniki, ki zagotavljajo hitro, varno ter seveda pravočasno dostavo kamorkoli. Hkrati pa našemu logističnemu osebju to omogoča tudi boljši nadzor ter dober vpogled v trenutni status pošiljke.

Za vas smo na voljo 24 ur na dan, tako da ne oklevajte in nas kontaktirajte še danes in z veseljem vam bomo pomagali.

Dostavna vozila

MAN TGE

Dolžina 4,3 m
Širina 1,8 m
Višina 1,9 m
Nakladalna prostornina 9 m³
Število EUR palet 6
Nosilnost 1000 kg

Tipi tovora

Hitra dostava s kombijem je običajno namenjena prevozu majhnega do srednje velikega tovora. Pošiljke, ki jih prevažamo na tak način, so običajno paketi nenevarne narave, pošiljke velike vrednosti, običajne pošiljke in farmacevtski izdelki.

Naše logistično osebje bo poskrbelo za vse potrebno – tako za pravilno natovarjanje kot za vso dokumentacijo, zato bo dostava potekala gladko in brez zapletov.

Za mednarodno dostavo s kombijem naložen tovor ne sme tehtati več kot 1.000 kg. Besedo express jemljemo zelo resno, tako da z našimi novimi dostavnimi vozili običajno prevozimo 1.000 km v približno 12 urah.

Ne oklevajte in vstopite v stik z nami

Preverite še naše ostale storitve

Varno & Zanesljivo

Poskrbimo za vsako pošiljko. Vse pošiljke so zavarovane in jih je mogoče spremljati, zaradi vgrajenega GPS sistema.

Hitra dostava

Naša logistična ekipa zagotovi vso potrebno dokumentacijo, za hiter in nemoten transport.

24/7 Podpora

Pri Seršen Transport d.o.o. naši operaterji zagotavljajo podporo 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Evropski sklad za regionalni razvoj