Express pošiljanje s kombijem

Kako majhen paket poceni in hitro dostaviti od točke A do točke B? Ne glede na to, ali potrebujete hitro dostavo po Sloveniji ali iz Slovenije po vsej Evropi, je hitra dostava s kombijem prava izbira v takšnih primerih.

Z express pošiljanjem s kombijem imamo že 30 let izkušenj in v vseh teh letih smo naleteli na kopico različnih problemov, na katere je sedaj našo logistično osebje dobro pripravljeno, zato zna kakršne koli zaplete rešiti v najkrajšem možnem času. Naša izkušena ekipa bo tako zanesljivo poskrbela za vso potrebno dokumentacijo in označevanje paketa ter za njegovo dostavo na izbrani cilj.

Ob prevzemu bo vaš tovor temeljito pregledan in obveščeni boste o kakršnih koli poškodbah na njem. Ob prevzemu bo paket zaradi uporabe sistema za sledenje tudi skeniran, kar bo našemu logističnemu osebju omogočilo spremljanje statusa pošiljke v realnem času. Ko se status pošiljke spremeni iz »v tranzitu« v »dostavljeno«, je pošiljka prispela na cilj, o čemer boste tudi takoj obveščeni.

Našim strankam nudimo več možnosti shranjevanja pošiljk. Vaš tovor lahko shranimo v našem zaprtem skladišču ali pa ga dostavimo naravnost na želeno destinacijo.

Rezervirajte vaš kombi še danes

Z več kot 30 leti izkušenj našim strankam zagotavljamo kakovostne in zanesljive storitve. Naša nova dostavna vozila so opremljena z sledilniki, ki zagotavljajo hitro, varno ter seveda pravočasno dostavo kamorkoli. Hkrati pa našemu logističnemu osebju to omogoča tudi boljši nadzor ter dober vpogled v trenutni status pošiljke.

Za vas smo na voljo 24 ur na dan, tako da ne oklevajte in nas kontaktirajte še danes in z veseljem vam bomo pomagali.

Dostavna vozila

VW Furgon

Notranja dolžina tovornega prostora 1,6 m
Notranja širina tovornega prostora 1,2 m
Notranja višina tovornega prostora 1,2 m
Nosilnost 1000 kg

Tipi tovora

Hitra dostava s kombijem je običajno namenjena prevozu majhnega do srednje velikega tovora. Pošiljke, ki jih prevažamo na tak način, so običajno paketi nenevarne narave, pošiljke velike vrednosti, običajne pošiljke in farmacevtski izdelki.

Naše logistično osebje bo poskrbelo za vse potrebno – tako za pravilno označevanje pošiljke kot za vso dokumentacijo, zato bo dostava potekala gladko in brez zapletov.

Za mednarodno dostavo s kombijem tovor ne sme tehtati več kot 3,5 tone. Besedo express jemljemo zelo resno, tako da z našimi novimi dostavnimi vozili običajno prevozimo 1.000 km v približno 8 urah.

Ne oklevajte in vstopite v stik z nami

Preverite še naše ostale storitve

Varno & Zanesljivo

Poskrbimo za vsako pošiljko. Vse pošiljke so zavarovane in jih je mogoče spremljati, zaradi vgrajenega GPS sistema.

Hitra dostava

Naša logistična ekipa zagotovi vso potrebno dokumentacijo, za hiter in nemoten transport.

24/7 Podpora

Pri Seršen Transport d.o.o. naši operaterji zagotavljajo podporo 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Evropski sklad za regionalni razvoj